Over mij

In het najaar van 2019 zat ik diep weggezakt in mijn eigen ellende. Veroorzaakt door een scheiding, een verhuizing, het wennen aan de 50-50 co-ouderschap, het plotselinge overlijden van mijn lieve vader en een knipperlicht affaire met een intense zielsliefde.  

Een combinatie van factoren waaraan ik onderdoor dreigde te gaan. Eigenlijk moest ik al mijn aandacht en energie richten op het vinden van een retegoed betaalde baan waarmee ik de exorbitant hoge huur van mijn huis kon bekostigen. Maar alles wat ik kon was… niks eigenlijk.  

Ik leefde grotendeels van mijn spaargeld, maar aan die situatie zat een houdbaarheidsdatum. Het kon gewoon niet veel langer duren zonder nare consequenties en toch lukte het me niet om in beweging te komen.En toen had ik één helder moment. Het moment waarop ik besloot met een lifecoach te werken. Wat ik in die drie maanden met haar allemaal heb losgelaten, heeft geresulteerd in de manifestatie van een eigen coaching business, een nieuw betaalbaar huis én een nieuwe liefde.  

Na dit coachingtraject ben ik mij verder gaan ont-wikkelen. Daarvoor heb ik fors in mijzelf geïnvesteerd. Kwa tijd, geld, trainingen en uiteraard innerlijk werk. Ik verdiepte mij in lichaamsgerichte loslaattechnieken als de-armouring, Human Design, Pleiadisch Lichtwerk (nu nog in opleiding) en de helende werking van plantmedicijnen.

Naast concrete zaken in de buitenwereld is er dus vooral ook heel veel van binnen gebeurd. Waarvan de fysieke wereld natuurlijk een spiegel is. Overall zit ik gewoon steviger in mijn vel. Ik ben dichter bij mijn kern gekomen en daarmee gebeurde de rest eigenlijk een beetje vanzelf.  

Dat is het magische van de Sedona Methode en de Wet van Aantrekking. Op het moment dat je je weerstanden loslaat en kunt zijn met wat is, kan datgene wat werkelijk bij je past en hoort moeiteloos en in flow naar je toe komen.

Wil jij dat ook? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek