Prijzen


TRAJECTEN

Ik bied drie verschillende trajecten aan:

1. All-In traject
2. Basis traject
3. Traject voor gevorderden, bestaande uit 5 of 10 begeleide 1op1 sessies.

Het verschil zit hem o.a. in de additionele behandelingen. In het All-In traject, ontvang je een Human Design reading bij aanvang van het traject en twee de-armouring sessies binnen de drie maanden dat het traject duurt. Deze zitten niet in het Basis- en Gevorderden-traject. 

Basis traject en All-In Traject

12 weken lang intensieve transformatieve loslaatcoaching, waaronder:

~ Toepasselijk welkomstcadeau.
~ Een 1 op 1 live kick-off waarin we je intenties helder krijgen/op papier zetten voor o.a. dit traject en een nulmeting doen: waar sta je nu? 
~ Tussen de 18 en 20 persoonlijke & 1-op-1 loslaat sessies via videobellen.
~ Verschillende loslaat releases op audio zodat je thuis zelf aan de slag kunt met loslaten.
~ Fulltime 1:1 WhatsApp coaching.
~ Tussentijdse opdrachten, inspiratie, audio’s, filmpjes etc.
~ Een Live Succes document waarin je je voortgang en ontwikkeling bij houdt.

Extra in het All-In Traject

~ Een uitgebreide Human Design reading van 2,5 uur door een Human Design specialist.
~ Twee live signature healings door een body-dearmouring specialist: lichaamsgerichte loslaatsessie d.m.v. de-armouring, waarbij blokkades in je lichaam los komen.

Human Design
Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw unieke blauwdruk. Je krijgt duidelijkheid over jouw persoonlijke drijfveren, je talenten en je valkuilen en het heeft betrekking op alle vlakken in je leven: je relaties, je gezondheid, je werk en je geluk. 

De-armouring
De-armouring is een combinatie van massage en drukpunten om het lichaam blokkadevrij(er) te maken. Het is dus het loslaten van opgeslagen blokkades in je lichaam en is daarmee een mooie aanvulling op het emotionele en mentale loslaten van de Sedona Methode. 

De Sedona Methode
Door het toepassen van de Sedona Methode zorg je ervoor dat je veel minder lichamelijke blokkades oploopt omdat je je emoties leert loslaten. Hierdoor krijgen ze minder tot geen kans om zich op te slaan in je lichaam. 

Traject voor gevorderden

Dit traject is voor mensen die al ervaren zijn met de Sedona Methode, maar begeleid willen worden in releases bij bijvoorbeeld specifieke thema’s. Dit traject bestaat uit 5 of 10 begeleide releases. 


PRIJZEN

All-in traject: € 2499,-
Basis traject: € 2199,-

Gevorderden traject 10 sessies: € 650,-
Gevorderden traject 5 sessies: € 350,-

De calls duren gemiddeld 1 tot maximaal 1.5 uur.

Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren. Betaalt de werkgever of ben je zelfstandige en kun je de BTW aftrekken dan zijn de prijzen exclusief BTW. In termijnen betalen is mogelijk.

PROBEERSESSIES / ​GRATIS ONLINE KENNISMAKING
Twijfel je of het iets voor jou is? In een probeersessie (€50,-) kun je het zelf ervaren. Je kunt me ook een mail sturen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vertel je dan uitgebreider hoe ik werk en samen onderzoeken we of de Sedona Methode voor jou zou kunnen werken en of er een klik is.

JA, IK WIL KENNIS MAKEN